top of page

Nikica Vukelja, dovesti svijet u Duga Resu

Izuzetno mi je zadovoljstvo svoju prvu epizodu sportske emisije "Pristrani Komentator" napraviti na mjestu gdje sam započeo svoje prve ozbiljnije sportske korake. Ako na playeru ispod ovog paragrafa klikneš button play, preselit ćeš se iz svoje sobe u dvoranu STK Aquaestila. Tvoj sugovornik? Nikica Vukelja, stolnoteniski trener čiji utjecaj seže puno dalje od rodne Duga Rese.



Intervju je snimljen krajem 2019. godine, a u njemu imaš priliku upoznati se s još jednom u nizu velikih sportskih priča za koje javnost nažalost premalo zna. Moći ćeš čuti kako je bilo preuzeti klub pri raspadu, koji su bili prvi potezi koje je povukao i kako to da se danas mnoge reprezentacije poput brazilske dolaze pripremati u Duga Resu. Kako je bilo raditi i što je naučio od svojih uzora, mogu li se sa stolnim tenisom proći svi kontintenti u jednoj godini i kako je to imati stolnotenisku užu i širu obitelj.


I ne zaboravi, ako želiš u budućnosti izbjeći g. Alzheimera, igranje stolnog tenisa se pokazalo kao dobra terapija.




Cijela ta priča nije inspirativna samo zbog impresivnih uspjeha na domaćem i europskom polju, već i zbog toga jer je krasan prikaz što sve mogu donijeti zdrave ljudske vrijednosti u kombinaciji sa sjajnom sportskom filozofijom. Upravo zbog tih razloga ćemo ovu priču obraditi i u obliku kratkog dokumentarnog filma, no za to ćeš se morati još malo strpiti.



Hvala ti na slušanju!


Zvuk montirao i uređivao:

(posebni shoutout jer smo ovu epizodu snimali s lošim mikrofonom, što je rezultiralo snimkom punom šumova, jeke i sl.)


Ako ti se svidjelo i imaš volju podržati me donacijom, možeš to učiniti preko Keks Paya ili Revoluta na broj 095 197 6300.



466 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page