top of page

O projektu

Kao rasa smo opsjednuti time da moramo ostaviti nekakav trag iza sebe, da je to ono što će nas na kraju definirati kao osobu. Nažalost, većina ljudi taj trag povezuje isključivo s onim što rade na poslu, pritom uzimajući zdravo za gotovo onih drugih 8 sati. Zaboravljamo koliko su značajne stvari koje želimo raditi iz čiste ljubavi i interesa. Tu vrstu higijene nije jednostavno održavati nakon svih obaveza u danu, ali svejedno prelako odustajemo od naših hobija, prelako se mirimo s tim da nismo kreativni i da nešto nije za nas. Najlakše je biti follower.

Druga Smjena je nastala kao odgovor na tu letargiju. Počiva na ideji da je veća nagrada ganjati zanimljiv, a ne "sređen" život te da za to ponekad vrijedi malo manje spavati. Okupljamo ljude koju su svjesni svojih interesa i koji te interese žele izraziti kroz kreativni rad. Neopterećeni smo temama za široke mase i radimo prvenstveno ono što je nama zanimljivo. Nismo stručnjaci za sve o čemu pričamo, ali ne mislimo da bi nas to trebalo ograničiti.

Mi smo samo jedan kolektiv koji si kroz kreativnu produkciju u raznim formatima i medijima želi povećati šanse da si život učini zanimljivijim.

Druga Smjena,

Multimedijalni magazin za sve koji su zapeli.

Javi nam se

Volimo misliti da ćemo s ovim projektom nekoga inspirirati, pa ako se to dogodi, rado bi se povezali s takvim ljudima i njihovim idejama. 

Naravno, možeš nam se javiti i ako te nismo inspirirali. :)

Podrži rad

Naš rad možeš podržati donacijom preko Revoluta ili Keks Pay aplikacije. Sav prikupljeni novac će se iskoristiti za pribavljanje bolje opreme te povećanje dosega i širenje mreže suradnika.

share.png

Koristi broj 0951976300 za donaciju. Puno ti hvala!

Logo_Revolut.png

Primi sve na mail

Da te ne gnjavimo s followanjem profila na društvenim mrežama, prijavi se na newsletter i sve objave na webu će ti doći na mail.

Hvala ti na povjerenju, čujemo se!

bottom of page